Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu150g190kcal16.5g0.5g13.5g0g
Sokeri 167g678kcal0g167g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste167g1237kcal0g0g137.1g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g50g171kcal6.5g33.8g0.9g2.7g
Tattarijauho, Myllynparas334g1137kcal43.5g225.6g5.7g17.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Rice Dream, riisimaito84g39kcal0.1g7.9g0.8g0.1g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g188g64kcal0.9g12g1.1g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g7128kcal136.4g916.2g318.2g53.6g
Valittu annoskoko1160g3564kcal68.2g458.1g159.1g26.8g
Annoskoko puolitettuna580g1782kcal34.1g229.1g79.6g13.4g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915