Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g333g200kcal33.3g14.3g1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Kananmuna kuoreton 293g418kcal36.7g0.9g30.1g0g
Mantelilastu (A la meira)133g800kcal32g8.8g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g5478kcal220g72g486.2g0g
Valittu annoskoko1160g2739kcal110g36g243.1g0g
Annoskoko puolitettuna580g1370kcal55g18g121.6g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231