Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 111g158kcal13.8g0.3g11.3g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g251g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 231g793kcal23.5g161.7g2.8g8.1g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%121g265kcal3.6g6g24.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 100g46kcal3g4.8g1.5g0g
Sokeri 20g82kcal0g20.1g0g0g
Sokeri 30g122kcal0g30.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g220kcal0.3g0.3g24.1g0g
Mansikkahillo 251g568kcal1.4g135.4g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g4541kcal92.2g725g128.2g21g
Valittu annoskoko1160g2271kcal46.1g362.5g64.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna580g1135kcal23.1g181.3g32.1g5.3g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262