Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi126g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g126g88kcal15.1g5g0.6g0g
Rypsiöljy 84g741kcal0g0g83.8g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g670g2245kcal92.5g429.5g15.4g40.2g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g67g235kcal17.4g1.7g18.1g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g34g71kcal6.7g2g4g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g34g30kcal5.4g0.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g6862kcal275.6g886.4g245.8g80.6g
Valittu annoskoko1160g3431kcal137.8g443.2g122.9g40.3g
Annoskoko puolitettuna580g1716kcal68.9g221.6g61.5g20.2g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149