Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 126g915kcal1.5g0.5g102.5g0g
Sokeri 54g218kcal0g53.5g0g0g
Kaurahiutale 101g377kcal14.6g57.5g7.4g10.1g
Vehnäjauho, sunnuntai123g430kcal14.8g87.3g2.6g3.7g
Mansikka, Tuore630g271kcal3.2g53g1.3g12g
Valkosuklaa panda, levy 130g126g705kcal10.6g69.3g42.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g5831kcal89.4g642.2g313.4g51.6g
Valittu annoskoko1160g2916kcal44.7g321.1g156.7g25.8g
Annoskoko puolitettuna580g1458kcal22.4g160.6g78.4g12.9g
Arvot/100g100g251kcal3.9g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569