Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 182g260kcal22.8g0.5g18.7g0g
Sokeri 248g1008kcal0g248g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g41g302kcal0.4g0.4g33.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g66kcal0g16.4g0g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta323g1162kcal41.9g225.9g6.8g11.3g
Kookoshiutale 29g191kcal2.4g1.9g18.7g4.7g
Hasselpähkinä 54g346kcal7.6g1.8g32.8g9.4g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)159g751kcal6.5g96.9g36.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g8231kcal165g1196.2g293.2g51g
Valittu annoskoko1160g4115kcal82.5g598.1g146.6g25.5g
Annoskoko puolitettuna580g2058kcal41.3g299.1g73.3g12.8g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316