Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 83g13kcal1.8g0.3g0.3g1.3g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g25g28kcal0.2g6.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)333g267kcal55.3g0g3.3g0g
Soijakastike 10g6kcal0.5g1g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl208g250kcal7.1g7.5g20.8g0g
Tomaatti 108g25kcal0.6g3.7g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g1397kcal139.8g73.8g51.8g19.8g
Valittu annoskoko1160g699kcal69.9g36.9g25.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna580g349kcal35g18.5g13g5g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239