Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2155g389kcal12.1g53.9g8.6g15.1g
Sipuli (kuorittu)431g116kcal5.6g20.7g0.9g7.3g
Valkosipuli 86g93kcal6.8g14.1g0.5g1.8g
Tomaattimurska 1724g507kcal9.7g91.4g3.4g32.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2586g4397kcal491.4g0g258.6g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2155g2586kcal73.3g77.6g215.5g0g
Kantarelli 862g151kcal15.8g3.4g4.3g16.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16478kcal1229.4g522.2g983.6g146.8g
Valittu annoskoko10000g8239kcal614.7g261.1g491.8g73.4g
Annoskoko puolitettuna5000g4120kcal307.4g130.6g245.9g36.7g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993