Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g428g1625kcal30.4g215g69.3g7.7g
Raparperi 281g95kcal1.9g15.5g0.3g3.9g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g225g428kcal5.8g11.7g40.5g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.4g12kcal0.1g2.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2322g5483kcal107.4g690.6g245.8g23.2g
Valittu annoskoko1161g2742kcal53.7g345.3g122.9g11.6g
Annoskoko puolitettuna581g1371kcal26.9g172.7g61.5g5.8g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355