Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 23g201kcal0g0g22.7g0g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.3g3g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g350g403kcal77g0g8.7g0g
Tomaattimurska 350g103kcal2g18.5g0.7g6.6g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 12g8.6kcal0.2g1.4g0.2g0.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%135g216kcal3.6g3.6g20.2g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 117g23kcal0.8g3.5g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2324g2014kcal171.6g70.8g105.8g24.4g
Valittu annoskoko1162g1007kcal85.8g35.4g52.9g12.2g
Annoskoko puolitettuna581g504kcal42.9g17.7g26.5g6.1g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368