Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 226g172kcal4.2g35g0.5g2.3g
Lanttu 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Porkkana 18g6kcal0.1g1g0g0.5g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.4g12kcal0.9g0.2g0.9g0g
Nakki,popsi grillinakki240g621kcal28.7g13.4g50.3g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 612g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2324g1654kcal69.4g104.4g103.6g8.8g
Valittu annoskoko1162g827kcal34.7g52.2g51.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna581g414kcal17.4g26.1g25.9g2.2g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754