Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria500g720kcal80g12.5g37g0g
Parsakaali brokkoli 313g110kcal14.4g6.1g0.9g7.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g156g438kcal29.7g0g34.4g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g125g81kcal1.9g4.9g6.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%63g144kcal18.1g1.6g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2325g3095kcal288.2g50.2g184.6g15.6g
Valittu annoskoko1162g1547kcal144.1g25.1g92.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna581g774kcal72.1g12.6g46.2g3.9g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311