Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 938g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 94g277kcal8.2g48.8g2.3g13g
Puolukka 125g49kcal0.6g8.5g0.6g3.3g
Canderel makeutusjauhe6.2g24kcal0.2g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2325g699kcal18g126.2g5.8g32.6g
Valittu annoskoko1163g350kcal9g63.1g2.9g16.3g
Annoskoko puolitettuna581g175kcal4.5g31.6g1.5g8.2g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315