Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g266kcal30.4g0g16g0g
Keittojuurekset, apetit80g21kcal0.7g3.8g0.2g1.8g
Peruna, keskikokoinen 60g160g96kcal2.4g20.8g0.2g1.4g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 2.2g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g50g140kcal9.5g0g11g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g6g4.5kcal0.4g0.6g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha12g20kcal2.2g0g1.2g0g
Keittojuurekset, apetit5.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.7g10kcal0.7g0g0.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2328g1172kcal94.6g57.4g60.8g7.6g
Valittu annoskoko1164g586kcal47.3g28.7g30.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna582g293kcal23.7g14.4g15.2g1.9g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183250