Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g638g2137kcal76.6g421.1g15.3g52.3g
Grahamjauho 39g128kcal4.1g23.7g0.9g3.9g
Siirappi 28g86kcal0g21g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 28g92kcal8.2g2g5.7g8.7g
Seesaminsiemen, kuorineen 23g153kcal6.1g1.6g13.2g2.8g
Rypsiöljy 18g157kcal0g0g17.7g0g
Vesi354g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 35g26kcal4.7g0.4g0.1g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2328g5557kcal199.4g939.6g105.8g140.2g
Valittu annoskoko1164g2778kcal99.7g469.8g52.9g70.1g
Annoskoko puolitettuna582g1389kcal49.9g234.9g26.5g35.1g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010