Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g2405g5291kcal257.3g14.4g408.9g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g3608g2056kcal50.5g447.3g7.2g0g
Vesi3848g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g135g121kcal4g4.7g9.4g0.9g
Maustepippuri, annos 1g4.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14937kcal623.6g932.8g851g1.8g
Valittu annoskoko10000g7469kcal311.8g466.4g425.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3734kcal155.9g233.2g212.8g0.5g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503