Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Broilerisuikaleet225g275kcal47.9g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Makaroni, pasta 150g491kcal15.3g99.6g1.7g5g
Paprika keltainen 50g15kcal0.5g2.6g0.1g1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g100g120kcal3.3g4.8g10g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Curryjauhe (-), annos 5g2.5g8.1kcal0.2g1.2g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2330g2168kcal140.4g233g70.6g17.4g
Valittu annoskoko1165g1084kcal70.2g116.5g35.3g8.7g
Annoskoko puolitettuna583g542kcal35.1g58.3g17.7g4.4g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396358