Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g350g549kcal76.3g0g24.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 525g400kcal9.9g81.4g1g5.2g
Porkkana 105g34kcal0.7g5.8g0.2g2.7g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Maustepippuri, annos 1g7g0.2kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 3.8g8.1kcal1.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2331g2072kcal181.6g188.2g53.4g22.4g
Valittu annoskoko1166g1036kcal90.8g94.1g26.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna583g518kcal45.4g47.1g13.4g5.6g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839