Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali478g101kcal5.7g16.3g1g10g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 366g832kcal69.5g0g62.2g0g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 6.2g13kcal1.9g0.4g0.4g0.1g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g56g6.8kcal0.8g0.8g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g113g383kcal2.3g3.4g40.5g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2331g2848kcal175.8g42.2g220.8g20.2g
Valittu annoskoko1166g1424kcal87.9g21.1g110.4g10.1g
Annoskoko puolitettuna583g712kcal44g10.6g55.2g5.1g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513