Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 4115g3191kcal722.6g0g28.8g0g
Tomaatti 3858g879kcal21.6g133.1g11.6g54g
Öljy309g2778kcal0g0g308.6g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 617g1648kcal52.3g285.7g26g23.5g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.1029g2870kcal308.6g15.4g174.9g0g
Suola, annos 3g51g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 21g58kcal2.2g7.9g0.7g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22847kcal2214.6g884.2g1101.2g166g
Valittu annoskoko10000g11424kcal1107.3g442.1g550.6g83g
Annoskoko puolitettuna5000g5712kcal553.7g221.1g275.3g41.5g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147221