Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa150g41kcal0.9g8g0.3g3.8g
Peruna (vanha, kuorittu)300g247kcal5.4g52.8g0.3g3g
Paprika, punainen225g58kcal2g10.4g0.9g4.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Jauheliha, sika-nauta 300g665kcal52.5g0g51g0g
Heinz ketsuppi38g38kcal0.3g9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2334g2185kcal126.8g176g105.6g28g
Valittu annoskoko1167g1093kcal63.4g88g52.8g14g
Annoskoko puolitettuna584g546kcal31.7g44g26.4g7g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926