Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g420g252kcal6.3g54.5g0.4g3.8g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g21g19kcal0.6g0.7g1.5g0.1g
Purjoviipaleet rainbow 200g83g17kcal1.1g2.6g0g0g
Seiti x-tra333g267kcal56.7g3.3g3.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g83g283kcal1.7g2.5g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2335g1948kcal133.2g127.6g98.8g7.8g
Valittu annoskoko1167g974kcal66.6g63.8g49.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna584g487kcal33.3g31.9g24.7g2g
Arvot/100g100g84kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842