Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa499g499kcal54.8g15g24.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g3.9g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml50g11kcal4g0g0.1g0g
Välipalakeksi, digestive 269g1151kcal17.4g159g49.1g9g
Maitorahka, milbona (500g)45g31kcal5.5g1.8g0.1g0g
Margariini 80% keskiarvo45g319kcal0.1g0.1g35.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.7kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 219g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g30g87kcal0.4g16.8g0g12g
Hermesetas-jauhe6g17kcal0.1g3.4g0g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2336g4894kcal219.4g403.4g265.2g46.8g
Valittu annoskoko1168g2447kcal109.7g201.7g132.6g23.4g
Annoskoko puolitettuna584g1223kcal54.9g100.9g66.3g11.7g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500