PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 662g253kcal1.8g46.6g0.6g22.7g
Vehnäjauho puolikarkea 130g448kcal13.3g91.3g1.6g4.6g
Sokeri 85g346kcal0g85.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 166g236kcal20.7g0.5g17g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g70g379kcal0.3g0.4g42.1g0g
Maito, Kevyt45g21kcal1.4g2.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2336g3415kcal75.6g464.2g124g54.6g
Valittu annoskoko1168g1708kcal37.8g232.1g62g27.3g
Annoskoko puolitettuna584g854kcal18.9g116.1g31g13.7g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219