Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g438g109kcal5.7g18.4g0.9g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow372g316kcal17.1g55.8g1.9g18.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2336g2170kcal178.6g148.4g93g37.2g
Valittu annoskoko1168g1085kcal89.3g74.2g46.5g18.6g
Annoskoko puolitettuna584g543kcal44.7g37.1g23.3g9.3g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.4g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59465