Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5137g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit856g223kcal7.7g41.1g2.6g19.7g
Herne-maissi-paprika, Rainbow685g548kcal28.8g89g6.2g21.2g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1370g1904kcal260.3g0g95.9g0g
Sipuli 188g57kcal2.4g9g0.4g3.2g
Tomaattimurska 856g252kcal4.8g45.4g1.7g16.3g
Ketsuppi, Felix206g185kcal2.1g43.2g1g0g
Makaroni, tumma 188g677kcal25.4g123.7g5.7g11.1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 514g368kcal9.3g74.1g1g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8426kcal681.6g851g229g154g
Valittu annoskoko10000g4213kcal340.8g425.5g114.5g77g
Annoskoko puolitettuna5000g2107kcal170.4g212.8g57.3g38.5g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167