Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt6849g3151kcal219.2g328.8g102.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g685g4110kcal143.8g45.2g369.9g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g206g21kcal3.1g0g1.2g174.7g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Voi 343g2484kcal4.1g1.4g278.4g0g
Kananmuna kuoreton 1884g2687kcal235.4g5.7g193.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24904kcal1211.2g762.2g1890.6g349.4g
Valittu annoskoko10000g12452kcal605.6g381.1g945.3g174.7g
Annoskoko puolitettuna5000g6226kcal302.8g190.6g472.7g87.4g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070