Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 123g134kcal9.7g20.1g0.7g2.6g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g151g1239kcal0g0g137.6g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g5069g1673kcal76g243.3g20.3g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g1918g2110kcal498.6g0g19.2g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g2740g4658kcal211g142.5g356.2g76.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19624kcal1590.6g811.8g1068g158.6g
Valittu annoskoko10000g9812kcal795.3g405.9g534g79.3g
Annoskoko puolitettuna5000g4906kcal397.7g203g267g39.7g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985