Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 219g177kcal3.4g36.8g0.1g6.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g87g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Peruna, vanha, kuorittu 87g67kcal1.6g13.5g0.2g0.9g
Selleri, annos 50g44g6.1kcal0.4g1.3g0g0g
Lanttu 87g25kcal0.9g4g0.3g1.6g
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g11g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g109g131kcal3.7g3.9g10.9g0g
Herne 87g60kcal4.4g8.2g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2338g1001kcal30.4g146.6g25.6g28.2g
Valittu annoskoko1169g500kcal15.2g73.3g12.8g14.1g
Annoskoko puolitettuna585g250kcal7.6g36.7g6.4g7.1g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644