Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu192g242kcal21.1g0.6g17.3g0g
Sokeri 191g776kcal0g191.1g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 150g799kcal0.5g0.5g90g0g
Maito,kevyt (valio) 100g150g69kcal4.8g7.2g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1004kcal29.8g204.8g3.5g10.2g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Raparperi 180g61kcal1.2g9.9g0.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2339g5975kcal115.6g845.6g226.6g25.4g
Valittu annoskoko1169g2988kcal57.8g422.8g113.3g12.7g
Annoskoko puolitettuna585g1494kcal28.9g211.4g56.7g6.4g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287