Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 31g11kcal1g1.5g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 62g214kcal6.4g43.7g0.7g2.2g
Margariini 80 % laktoositon 11g76kcal0.1g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g661kcal16.2g101.2g19.6g4.6g
Valittu annoskoko117g331kcal8.1g50.6g9.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna59g165kcal4.1g25.3g4.9g1.2g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250