Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 18g61kcal1.8g12.5g0.2g0.6g
Margariini 60%, kultarypsi 14g75kcal0g0g8.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 9g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Tonnikala öljyssä 13g25kcal3.6g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa19g56kcal4.3g0g4.3g0g
Kevytkerma28g34kcal0.9g1.3g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g572kcal25.4g28.2g39.4g1.2g
Valittu annoskoko117g286kcal12.7g14.1g19.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna59g143kcal6.4g7.1g9.9g0.3g
Arvot/100g100g244kcal10.8g12g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726