Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty58g167kcal12.7g25.9g0.9g0g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3.1g2.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g1g3.5kcal0g0.9g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 7.5g15kcal0.1g0.1g1.5g0.3g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.8kcal0g0g0g0.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.3g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g489kcal26.6g59g15.2g2.4g
Valittu annoskoko117g245kcal13.3g29.5g7.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna59g122kcal6.7g14.8g3.8g0.6g
Arvot/100g100g209kcal11.3g25.2g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903