Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g28g62kcal3g0.2g4.8g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g42g24kcal0.6g5.2g0.1g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.6g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g175kcal7.2g11g10g0g
Valittu annoskoko117g87kcal3.6g5.5g5g0g
Annoskoko puolitettuna59g44kcal1.8g2.8g2.5g0g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503