Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Sipulikuutiot Apetit7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g1.4g4.2kcal0.2g0.1g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 71g128kcal21.7g0g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g299kcal44g0.8g13g0g
Valittu annoskoko117g150kcal22g0.4g6.5g0g
Annoskoko puolitettuna59g75kcal11g0.2g3.3g0g
Arvot/100g100g128kcal18.8g0.3g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368478