Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 73g59kcal1.1g12.2g0g2.2g
Kesäkurpitsa zucchini 43g7.7kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Mineraalisuola keskiarvo 0.4g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g155kcal2.6g26.6g3g5g
Valittu annoskoko117g78kcal1.3g13.3g1.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna59g39kcal0.7g6.7g0.8g1.3g
Arvot/100g100g66kcal1.1g11.4g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418773