Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g23g81kcal3.3g15.8g0.5g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Kurkku,tuore 100g34g3.2kcal0.2g0.5g0g0g
Persilja 6.8g1.8kcal0.1g0.1g0g0.5g
Rucola, lautaselinen n. 30g3.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g3.2g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g17g47kcal3.2g0g3.9g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g288kcal14.2g35.6g9.6g2.8g
Valittu annoskoko117g144kcal7.1g17.8g4.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna59g72kcal3.6g8.9g2.4g0.7g
Arvot/100g100g123kcal6.1g15.2g4.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430352