Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g31g11kcal0.3g2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Nautajauheliha 15%25g51kcal4.5g0g3.7g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 3.1g12kcal0.7g0g1g0g
Munakoiso 47g11kcal0.2g1.5g0.1g1.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 3.1g6.2kcal0g0.1g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g196kcal11.6g8.4g12.2g2.8g
Valittu annoskoko117g98kcal5.8g4.2g6.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna59g49kcal2.9g2.1g3.1g0.7g
Arvot/100g100g84kcal5g3.6g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465