Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi35g44kcal1.1g11.7g0.2g0g
Sokeri 20g81kcal0g19.9g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Margariini 80% keskiarvo12g83kcal0g0g9.4g0g
Perunajauhot,rainbow24g76kcal0g19g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g676kcal8.6g112.8g23.2g1.2g
Valittu annoskoko117g338kcal4.3g56.4g11.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna59g169kcal2.2g28.2g5.8g0.3g
Arvot/100g100g288kcal3.7g48.1g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901