Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g18g105kcal3.7g1.2g9.4g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g8.8g63kcal0g0g7g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g35g89kcal2.1g1.1g8.4g0g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Canderel makeutusjauhe1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio35g49kcal1g2.3g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g680kcal18.4g12.4g62g0g
Valittu annoskoko117g340kcal9.2g6.2g31g0g
Annoskoko puolitettuna59g170kcal4.6g3.1g15.5g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913