Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g44g57kcal9.2g0g3.1g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)44g31kcal5.3g1.3g0.4g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g22g5.7kcal0.3g1.1g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g3.3g13kcal0g3g0g0g
Paprikajauhe 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.6g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g258kcal29.8g11.6g11.6g0.4g
Valittu annoskoko117g129kcal14.9g5.8g5.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna59g65kcal7.5g2.9g2.9g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.7g4.9g4.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418958