Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 25g3.2kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Tomaatti, tuore22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Tonnikala öljyssä 33g62kcal8.9g0g3g0g
Kurkku, tuore13g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g211kcal24.8g2.6g11.4g1.4g
Valittu annoskoko117g106kcal12.4g1.3g5.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna59g53kcal6.2g0.7g2.9g0.4g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.1g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751