Rahkaletut-paistettuna

Sekoita ainekset ja anna vetäytyä 10 minuuttia
Paista pieniä (n. 0,5 dl taikinaa) lettuja

Lisätty paistorasva koko annokseen!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 536 grammaa

Ek3518
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g14g51kcal1.9g10g0.3g0.5g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 55g33kcal5.4g1.6g0.2g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g385kcal23.6g42g12.8g1g
Valittu annoskoko117g193kcal11.8g21g6.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna59g96kcal5.9g10.5g3.2g0.3g
Arvot/100g100g164kcal10.1g17.9g5.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55534