Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g55g27kcal0.8g4.3g0.8g0.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.7g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g255kcal17.6g10g16.6g1.2g
Valittu annoskoko117g128kcal8.8g5g8.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna59g64kcal4.4g2.5g4.2g0.3g
Arvot/100g100g109kcal7.5g4.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811