Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%38g80kcal6.7g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Salaatti, jäävuori tuore23g2.3kcal0.3g0.2g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen12g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kurkku 14g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Feta Patros 200 g9g22kcal1.5g0.1g1.8g0g
Paprika, punainen7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kermaviili Ingman 10%9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g249kcal18.4g3.6g14.8g1.4g
Valittu annoskoko117g124kcal9.2g1.8g7.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna59g62kcal4.6g0.9g3.7g0.4g
Arvot/100g100g106kcal7.8g1.5g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271