Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore28g2.8kcal0.2g0.5g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g23g5.9kcal0.3g1g0g0g
Hunajameloni kuorittu 14g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Cantaloupe meloni14g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Viinietikka balsami2.1g0.7kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Paprika punainen 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g74kcal1.6g7.2g3.8g1.2g
Valittu annoskoko117g37kcal0.8g3.6g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna59g19kcal0.4g1.8g1g0.3g
Arvot/100g100g32kcal0.7g3.1g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552