Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 17g12kcal2.4g0g0.2g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g47g136kcal5.2g25.8g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g38g60kcal0.8g1.4g5.6g0g
Soijakastike 1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g468kcal17.2g56.4g18.8g0.6g
Valittu annoskoko117g234kcal8.6g28.2g9.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna59g117kcal4.3g14.1g4.7g0.2g
Arvot/100g100g199kcal7.3g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551