Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 11g42kcal1.4g0g4.2g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g23g59kcal0.7g0g6.1g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g11g25kcal1.1g0g2.3g0g
Kalkkuna 23g44kcal7.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g370kcal21.4g5.4g28.8g1.8g
Valittu annoskoko118g185kcal10.7g2.7g14.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna59g93kcal5.4g1.4g7.2g0.5g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150