Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g50g229kcal3g22.4g14.5g0.5g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)30g14kcal0.1g3.1g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g25g42kcal1.8g4g2.1g0.2g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g635kcal11.6g69.6g34.8g1.4g
Valittu annoskoko118g318kcal5.8g34.8g17.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna59g159kcal2.9g17.4g8.7g0.4g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.6g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509