Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)27g93kcal4g17.8g0.7g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g13g14kcal1.8g0.1g0.6g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g18g73kcal4.2g0g6g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss13g6.6kcal0.7g0.7g0.1g0.4g
Maissi jyvät 13g18kcal0.4g3.2g0.3g0.5g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g8.1g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g457kcal24.6g47g18.2g3.4g
Valittu annoskoko117g228kcal12.3g23.5g9.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna59g114kcal6.2g11.8g4.6g0.9g
Arvot/100g100g195kcal10.5g20g7.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741